29 Temmuz 2012 Pazar

Ofis Mobilyaları


Ofis alanı özelleştirmek için ipuçları
Türkiye ofis mobilya mağazaları tarafından verilen sözler düşük fiyatları ve ofisler, müdür masası, ofis kabinleri ve sandalye takımları için sandalyeler içeren modüler bölme sistemleri üzerinde cömert indirim vardı Türkiyede Ofis mobilyaları Üretici bilgisayar iş istasyonları, modern ofis mobilyaları ve her cebe uygun depolama için geniş bir çözüm yelpazesi sunuyoruz tarafından işgal tasarruf yardımcı olan bir çözüm sunuyor. Seçim için modüler mobilya için bu kadar çok seçenek ile, biri onun / onu ofis alanı özelleştirmek için tutmalısınız bazı kontrolleri vardır.



Bireyin kişiliği onun ofis için seçtiği ofis mobilyaları tarafından karar olabilir. Bu birey hakkında söyleyecek bir şeyleri vardır. Bize farklı bir bakış noktasından, bu bakalım. Eğer ofiste kaç saat harcıyorsunuz? Sekiz-dokuz saat? Şansını evde daha ofiste daha fazla zaman harcayabilirsiniz olmasıdır. Bireysel bir çalışma ile boğazına kadar doldurulur halde, modüler bölme sistemi ile rahat hissetmeleri gerekir.



Tek yapması gereken ilk ve en önemli şey, doğru çalışma masası seçmektir. Durumunda bazı istemci ofis müdürü kabinine bir ziyaret yapar. O birey, kendisi dışındaki görmek için gidiyor ilk şey yönetmen masası. Bu yönetmenin bireysellik hakkında çok şey söyleyebilir.



O / o Bir masanın arkasında çalışan görünür ve rahat olmalıdır calismak rahat hissettiği bir modüler bölme sistemi seçin. Masa satın almak için gerçek nedeni anlayın. Bu bilgisayar koymayın veya müşterileri ile toplantı yapılması için vs Allot masasında bilgisayar için alan doğru miktarda. Mı Ayrıca kalem ve diğer ofis kırtasiye yerleştirilmesi için yer ayırmak gerekir. Hacimli CPU tablosu altına yerleştirilmiş olabilir. Zaten CPU için telleri yerleştirmek için-inşa delikleri olan bir masa seçin. Bu tablolar Türkiyede çeşitli ofis mobilyaları dükkanlar mevcuttur.

Durumda işinizi kağıt işi ve bilgisayarların daha az cevher gerektirir, rahat bir yüzeye yazabilirsiniz yerde, bir yazar masası seçin. Hükümler ağır kitap ve diğer büyük belgeler yerleştirmek için masa üzerinde olmalıdır. Raflar karşılığı olan bir masa satın alın. Sen dolapları yerleştirin ve tüm iş yığılı değil ihtiyacı, böylece iş istasyonu onları ekleyebilirsiniz. Ergonomi bilimine göre, tek bacak için bol hızla tahsis gerekir. Normalde bir çalışma istasyonu masanın yüksekliği 30-29 civarında inç. Ancak bu iş istasyonu kullanılabilir alanı bağlıdır. Masanın öteki ucuna sandalyenin uçları arasındaki mesafe ortalama etrafında üç metre olmalıdır.
Ofis Kanepeleri-Büro Kanepeleri-Büro Koltukları-Ofis Koltukları-Ofis-Büro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder